Wie zijn wij

Pippy is een organisatie-en evenementenbureau dat zich richt op het vermaak van kinderen. Pippy werkt met zeer enthousiaste personen die een passie hebben met het werken met kinderen. U kunt ons inhuren voor elk feestje zoals een verjaardagsfeestje, braderie, een bruiloft, bedrijfsfeest en nog veel meer. Ook geven wij geregeld leuke en creatieve workshops in verschillende kinderdagverblijven. Wij kunnen door particulieren of bedrijven worden ingehuurd. Wij maken leuke programma’s met allerlei activiteiten voor kinderen. Wij maken gebruik van een professionele stand en creëren van elke hoek een gezellige kinderhoek. Pippy is altijd een succes, op elk feestje!

De medewerkers van Pippy nemen geregeld deel aan cursussen en workshops om bij te blijven in de nieuwste technieken en natuurlijk om bij te leren. Ook dit doen wij met veel enthousiasme.

Mocht u nog vragen hebben, of een offerte willen, neem dan gerust contact met ons op ( liefst per email). U krijgt zo spoedig mogelijk bericht van ons terug. Vraag gerust!

Wij vinden het leuk en gezellig om samen met de kinderen er een gezellige tijd van te maken.

Pippy, maakt kinderen blij!