Feestje en pannenkoeken eten

Feestje en pannenkoeken eten!

Pippy werkt samen met Pannenkoekvilla Hartelust in Elst. Wij hebben leuke arrangementen samengesteld. Een leuke activiteit georganiseerd door Pippy en lekker Pannenkoeken eten en spelen in de speelweide.

De volgende feestjes kunnen er geboekt worden:

  • Glittertattoo of Schminkfeestje Bij dit feestje kan iedereen kiezen uit een mooi geschminkt gezichtje of een leuke glittertattoo. Een glittertattoo is een sjabloon geplakt op de huid en gevuld met glitters. Het sjabloon wordt verwijderd en je hebt een echte tattoo! Deze blijft wel 5 dagen zitten, zo heb je ook nog een leuk aandenken aan je feestje bij Villa Hartelust. Daarbij krijg je een lekkere pannenkoek, drinken en een kadootje voor de jarige! In de tussentijd kan iedereen spelen in de speelruimte of buiten in de speelweide.

Prijs: €14,00 per kind (minimaal 7 kinderen)

  • Mini Glittertattoo workshop feestje! Iedereen krijgt uitleg over hoe je bij je beste vriendtjes en vriendinnetjes een leuke glittertattoo plaatst. Ga lekker aan de slag en maak de mooiste creaties! Je hebt keuze uit veel sjablonen en is zeker ook voor jongens geschikt. Natuurlijk krijg je bij dit feestje ook een lekkere pannenkoek, drinken en een kadootje voor de jarige! In de tussentijd kan iedereen spelen in de speelruimte of buiten in de speelweide.

Prijs: €14,00 per kind (minimaal 7 kinderen)

  • Leer zelf ballonfiguren maken feestje! Onder begeleiding van een echte ballonartiest leer je de beginselen van het ballonfiguurdraaien. Je mag alles zelf uitproberen.Je leert hoe je de ballonnen oppompt,hoe je draaien maakt en uiteindelijk een hondje maakt van een ballon. Aan het eind van het feestje krijgt iedereen een leuke ballon mee naar huis. Een hond, olifant, tijger, lieveheersbeestje of een poes, er zit voor ieder wel wat leuks bij!Natuurlijk krijg je bij dit feestje ook een lekkere pannenkoek, drinken en een kadootje voor de jarige! In de tussentijd kan iedereen spelen in de speelruimte of buiten in de speelweide.

Prijs: €14,00 per kind (minimaal 7 kinderen)